Just nu är det full aktivitet i alla partier för att ta fram kandidater till röstsedlarna inför valen 2022. Kanske har du ett engagemang för en specifik fråga? Vi har under årens lopp insett mer och mer att det enda som verkligen biter i form av att kunna påverka är att sitta med och ha en röst när det är dags att ta beslut i de frågor som engagerar oss mest.
Ofta har vi haft möjlighet att påverka så att de beslut som fattas blir bättre för oss och vår kommun än de var tänkta från början. Vi måste hjälpas åt att göra samhället lite bättre för oss alla. Att välja att engagera sig genom att gå med i Sverigedemokraterna och ställa upp i kommande val är nyckeln till att kunna påverka på riktigt.
Varmt välkommen in i politiken för att göra skillnad, ditt engagemang behövs!
Vill du engagera dig och kandidera för Sverigedemokraterna Landskrona i valen 2022? Kontakta gärna oss på [email protected]
Med varma hälsningar //
SD Landskrona